Goed nieuws!

Afgelopen maandag heeft het kabinet aangegeven dat de versoepelingen ten aanzien van binnensport door kunnen gaan. Dit houdt in dat wij vanaf aanstaande woensdag, 26 mei, de hal weer in kunnen. Wel gelden er een aantal basisregels zoals een maximum van 2 personen per groepje (exclusief trainer) met onderling 1,5 meter afstand. Singelen is dus weer mogelijk. Helaas moeten we nog even wachten tot we kunnen dubbelen. Voor de jeugd zijn er weinig maatregelen. Kinderen tot en met 17 jaar mogen gewoon weer badmintonnen. Alleen moeten zij anderhalve meter afstand houden van volwassenen (trainers).

Het is verplicht om je aan te melden zodat er niet te veel mensen naar de hal komen. Wanneer meer dan 30 mensen zich opgeven dan zullen we tijdslots moeten invoeren. Je kunt je opgeven via info@badmintonalmelo.nl.

Voor iedereen geldt dat kleedkamers en douches niet mogen worden gebruikt en dat publiek niet is toegestaan. Dus ouders mogen hun kind alleen afzetten bij de sporthal. Binnenkomen is helaas niet mogelijk.  Bij binnenkomst wordt iedereen geregistreerd en is er een gezondheidscheck. Tot het moment dat je de zaal binnenkomt, is het mondkapje verplicht.

Aanstaande woensdag (26 mei) zijn jullie welkom in sporthal Het Sportpark (bij het zwembad). Jeugd om 18:30 uur, senioren om 20:00 uur.

Aankomende vrijdag kun je van 20:00 uur tot 22:00 uur terecht in sporthal Windmolenbroek. De deur is geopend van 19:50 uur tot 20:05 uur.

De eerste speelavond op maandag zal 31 mei zijn, sporthal Windmolenbroek. Jeugd start om 18:00 uur, senioren om 19:30 uur.

We hopen jullie weer te zien!

Bestuur Badminton Almelo