JEUGD

Komende zaterdag 19-6 is er van 10.00 tot 11.30 een extra training voor de jeugd in Sporthal Sluiskade (bij het zwembad). Wij zien jou als jeugdlid graag bij deze training.
Het is de “Terug Naar De Club-dag” georganiseerd door Sportbedrijf Almelo waar wij aan meedoen. Heb je vriendjes of vriendinnetjes die het misschien ook leuk vinden om te badmintonnen dan mag je hun komende zaterdag meenemen. Wij hebben rackets voor ze klaarliggen. Uiteraard mag je jouw ouders, ooms en tantes ook meenemen om kennis te maken met jouw mooie sport.
Tot zaterdag 10.00 in sportzaal Sluiskade.

SENIOREN

Komende zaterdag 19-6 is er van 10.00 tot 14.00 een extra speelmogelijkheid in Sporthal Sluiskade (bij het zwembad). Het is de “Terug Naar De Club-dag” georganiseerd door Sportbedrijf Almelo waar wij aan meedoen. Iedereen kan spelen en het is bedoelt om nieuwe leden warm te maken voor onze sport. Heb je vrienden, familie die het leuk zouden vinden een keer te spelen neem hun dan mee. Er zijn rackets voor hun aanwezig dus er kan gewoon gespeeld worden.

Wij zien jullie graag met introducees komende zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur.